Vaderdag 11/06

BRUNCHMENU voor zondag 11/06

 

Laten we de papa's deze keer in de watten leggen! Bestel voor zondag 11/06 voor de man des huizes een heerlijk vers pakket en geniet samen van de gerechtjes om te delen.

 

Opgelet: bestellen kan tot dinsdag 6/06 12u (!) tenzij de maximumcapaciteit eerder is bereikt.

FAQ

1) Hoe warm ik de gerechten best op? Gelieve de opwarminstructies op de verpakking terug te vinden. Onze zwarte wegwerpbakjes kunnen zowel in de oven als microgolfoven geplaatst worden. De folie dient niet verwijderd te worden en je dient er ook geen gaatjes in te prikken. Indien je graag een krokant korstje wenst te verkrijgen, mag je gerust in de oven de folie verwijderen.

2) Wat is het minimum dat ik dien te bestellen om af te halen of te laten leveren? Bestellen kan gerust voor 1 persoon. Onze gerechten worden vers gemaakt, zijn goed verpakt en kunnen gekoeld perfect 3 dagen bewaard worden.

3) Hoeveel bedraagt de leveringskost? Voor leveringen binnen de ring van Leuven vragen we geen extra kost. Voor bepaalde gemeenten vragen we € 10 leveringskost (zie hieronder). Voor alle andere leveringen vragen we € 1 per kilometer (enkele reis).

4) Wanneer kan ik mijn bestelling komen afhalen of laten leveren? Neem hieronder een kijkje naar de mogelijkheden en duidt je afhaal- of leveringsmoment aan dat het best voor je past. Indien er nog maar enkele momenten beschikbaar zijn, zijn de meeste tijdsblokken helaas al volzet. Snel zijn, is de boodschap!

5) Ik heb te kampen met een voedselintolerantie. Hoe kan ik dit laten weten en wat zijn dan de mogelijkheden? Gelieve hieronder bij 'Opmerkingen' je speciale wensen en/of allergieën of intoleranties door te geven. Wij bekijken dan wat er mogelijk is en laten je zo snel mogelijk iets weten.

6) Hoe zorg ik voor de betaling van mijn bestelling? Betaal eenvoudig online via bancontact.

7) Ik beschik nog over een blauwe papieren cadeaubon van Convento Food & Bar Jérôme. Kan ik deze hier gebruiken en op welke manier? Indien je nog beschikt over de papieren versie, kom dan langs de winkel en we wisselen deze om in een digitale versie. Beschik je over een nieuwe digitale bon, dan kan je de code eenvoudig bij je bestelling ingeven.

8) Heb je andere vragen? Neem gerust contact met ons op!
Via e-mail laura@conventofood.be
of op het nummer 0494 60 85 23.

 

LEVERING

Leveringen binnen de ring van Leuven zijn gratis. Voor volgende gemeenten
vragen we € 10:

Bierbeek, Korbeek-lo, Lovenjoel, Butsel, Pellenberg, Kessel-lo, Lubbeek, Linden, Heverlee, Blanden, Haasrode, Egenhoven, Herent, Oud-Heverlee, Bertem, Wilsele, Winksele, Wijgmaal, Veltem-Beisem, Kortrijk-Dutsel, Holsbeek, Vaalbeek

Andere leveringen zijn aan
€ 1 per kilometer (enkele reis).
Gelieve het aantal kilometer dan hieronder in te vullen.

Brunchmenu

Opgelet: min. afname = 2 stuks!

 

Inhoud van ons Vaderdag brunchpakket voor de volwassenen:

- volle yoghurt, aardbei, geroosterde noten

- American pancakes, gegrilde perzik, gezouten karamel

- mini zuurdesem pizza's, groentecrème, gedroogde ham, uienrelish

- gebrande spitskool, traag gegaard buikspek, doperwt, citrus

- badass aardappelsalade, yoghurt, mosterd, mayonaise, tuinkruiden

- koude pasta salade, gegrilde groenten, haloumi kaas, pittige tapenade

- assortiment artisanale broodjes & koffiekoekjes

- verse vleessalade, kaasje van de maand, ongezouten hoeveboter

- ZUUTE zoetigheid van David & Pieter van Patisserie ZUUT

 

Wij zorgen aldus voor een heerlijk pakket om gezellig vanaf 2 personen te delen. Wens je graag een volledig vegetarisch pakket of dienen we rekening te houden met bepaalde allergieën of speciale wensen? Laat het ons bij ‘Opmerkingen’ weten en wij helpen je graag verder!

PrijsAantal

VOLW. Vaderdag brunchpakket

mogelijk vanaf 2 personen

Prijs: € 39.49
Stuk
Kidspakket

Mogelijk vanaf 1 persoon = 1 stuk!

 

Inhoud van ons Vaderdag brunchpakket voor de kinderen:

- American pancake, chocoladesaus, chocoladecrumble

- mini zuurdesem pizza, tomaat, mozzarella, oregano

- mini quiche: gekookte ham, prei, kaas, sandwich

- assortiment kleine artisanale zoetigheden

- aardbeienconfituur & kleine fruitbrochette

 

Wij vergeten zeker de kinderen niet en zorgen voor een pakket om heerlijk van te smullen. Wens je graag een volledig vegetarisch pakket of dienen we rekening te houden met bepaalde allergieën of speciale wensen? Laat het ons bij ‘Opmerkingen’ weten en wij helpen je graag verder!

PrijsAantal

KIDS Vaderdag brunchpakket

mogelijk vanaf 1 persoon

Prijs: € 16.39
Stuk
Als je kiest voor een bestelling op factuur, bezorg je ons bij dringende bestellingen ook best een betaalbewijs via e-mail (facturatie@conventofood.be).
U kan hier de code van uw cadeaubon invoeren.
Facturatiegegevens
Bij welke locatie wilt u de bestelling ophalen?
Vanuit welke locatie wilt u laten leveren?
A:

Leveringen binnen de ring van Leuven zijn gratis.

B:

Voor volgende naburige gemeenten buiten de ring vragen we € 10:
Bierbeek, Korbeek-lo, Lovenjoel, Butsel, Pellenberg, Kessel-lo, Lubbeek, Linden, Heverlee, Blanden, Haasrode, Egenhoven, Herent, Oud-Heverlee, Bertem, Wilsele, Winksele, Wijgmaal, Veltem-Beisem, Kortrijk-Dutsel, Holsbeek, Vaalbeek

X: Alle andere leveringen zijn aan € 1.00 per kilometer (enkele reis). Gelieve het aantal kilometer dan in te vullen. Bij grotere afstanden contacteer ons via food@convento.be of op het nummer 0494 60 85 23.
Lees en accepteer ons privacybeleid