ZOMERFORMULES

NOG BESCHIKBAAR OP 19 & 26 AUGUSTUS, & 2 SEPTEMBER

 

Zomer, eindelijk! Een leuk feestje gepland, maar nog niet nagedacht over wat fingerfood, een gevarieerd buffet of funky BQQ sides? We bieden verschillende formules aan.

Maak je keuze, kies je gewenste afhaal- of leveringsdag en betaal eenvoudig online.

 

Indien we rekening dienen te houden met bepaalde allergieën/speciale wensen, gelieve dit bij 'Opmerkingen' te vermelden en we koppelen zo snel mogelijk terug.

 

Bestellen kan tot min. 1 week op voorhand!

FAQ

1) Hoe warm ik de gerechten best op? Al onze gerechten worden koud aangeleverd. Gelieve de opwarminstructies op de verpakking terug te vinden. Onze zwarte wegwerpbakjes kunnen zowel in de oven als microgolfoven geplaatst worden. De folie dient niet verwijderd te worden en je dient er ook geen gaatjes in te prikken. Indien je graag een krokant korstje wenst te verkrijgen, mag je gerust in de oven de folie verwijderen. Zo smaakt bvb. de vegetarische lasagne extra lekker! Smakelijk!

2) Wat is het minimum dat ik dien te bestellen om af te halen of te laten leveren? We hanteren een minimum afname van 2, 10 of 15 personen. Neem een kijkje naar de verschillende formules waar de minimum afname er bij vermeld staat.

3) Hoeveel bedraagt de leveringskost? Voor leveringen binnen de ring van Leuven vragen we geen extra kost. Voor bepaalde gemeenten vragen we € 10 leveringskost (zie hieronder). Voor alle andere leveringen vragen we € 1 per kilometer (enkele reis).

4) Wanneer kan ik mijn bestelling komen afhalen of laten leveren? Neem hieronder een kijkje naar de mogelijkheden en duid je afhaal- of leveringsmoment aan dat het best voor je past.

5) Ik heb te kampen met een voedselintolerantie. Hoe kan ik dit laten weten en wat zijn dan de mogelijkheden? Gelieve hieronder bij 'Opmerkingen' je speciale wensen en/of allergieën of intoleranties door te geven. Wij bekijken dan wat er mogelijk is en laten je zo snel mogelijk iets weten.

6) Hoe zorg ik voor de betaling van mijn bestelling? Betaal eenvoudig via bancontact online of betaal via overschrijving indien betaling via factuur. Gelieve dan na het invullen van je facturatiegegevens en het ontvangen van je persoonlijke bevestigingsmail het totaalbedrag van je bestelling volledig over te schrijven en ons via e-mail een betalingsbewijsje door te sturen, aub. Bedankt!

7) Ik beschik nog over een blauwe papieren cadeaubon van Convento Food & Bar Jérôme. Kan ik deze hier gebruiken en op welke manier? Indien je nog beschikt over de papieren versie, kom dan langs de winkel en we wisselen deze om in een digitale versie. Beschik je over een nieuwe digitale bon, dan kan je de code eenvoudig bij je bestelling ingeven.

8) Ik kan niet meer bestellen gezien de deadline van 1 week op voorhand te bestellen reeds verstreken is. Waar kan ik nu terecht? Geef ons snel een belletje op 0494 60 85 23 en we bekijken ASAP indien het nog mogelijk is. Indien het toch niet meer lukt (gezien we reeds volboekt zijn), kom dan gerust langs de winkel in de Wandelingstraat tijdens onze openingsuren. We beschikken over een gevulde koeltoog met een divers aanbod van vis-, vlees- en vegetarische gerechten.

9) Heb je andere vragen? Neem gerust contact met ons op via laura@conventofood.be OF op het nummer 0494 60 85 23.

 

LEVERING

Leveringen binnen de ring van Leuven zijn gratis. Voor volgende gemeenten
vragen we € 10:

Bierbeek, Korbeek-lo, Lovenjoel, Butsel, Pellenberg, Kessel-lo, Lubbeek, Linden, Heverlee, Blanden, Haasrode, Egenhoven, Herent, Oud-Heverlee, Bertem, Wilsele, Winksele, Wijgmaal, Veltem-Beisem, Kortrijk-Dutsel, Holsbeek, Vaalbeek

Andere leveringen zijn aan
€ 1 per kilometer (enkele reis).
Gelieve het aantal kilometer dan hieronder in te vullen.

De deadline is verstreken en er worden geen nieuwe bestellingen meer aanvaard.